kopbanner
achtergrond-element

de Borgermeester

In het proces van kwalitatief en veilig bouwen is het belang van zorgvuldige toetsing een cruciale constante. Onafhankelijk en flexibel. Onze Borgermeesters hebben hier ontzaglijk veel verstand van, geloven in de toekomst en vinden het gehele bouwproces machtig. Ze helpen je graag.

Samen met de voor jou allerbeste, gecertificeerde Borger, doorloop je het proces van toetsing. Met oog voor zowel het belang van jouw project als voor alle betrokkenen levert de Borgermeester, altijd gedreven en met de nodige gein, een helder kwaliteitsrapport.

Homepage
kop2

Als wetgeving verandert, veranderen processen. Maar als de keten zich aanpast zullen wij meebewegen. Gelukkig zijn wij actief in een wereld die altijd in beweging is. Omdat juist die veranderlijkheid ons uitdaagt om steeds weer in grondige, frisse oplossingen te denken. Dat houdt ons scherp. Dat maakt het leuk.

Wij hebben de beste kwaliteitsborgers. We noemen ze onze Borgermeesters en deze professionals vormen ons hart. Ons stuur en ons kapitaal. Complexe toetsingsvraagstukken en de meest bijzondere mensen: dat is wat wij bij elkaar brengen. En met die basis kun je zo wendbaar zijn als onze wereld van ons vraagt.

Benieuwd naar wat wij als Borgermeesterschap zien?

De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen heeft als doel om de kwaliteit van bouwprojecten te verbeteren en zodoende de positie van eindgebruiker te versterken. Dit omdat niet elke eindgebruiker voldoende kennis heeft om tekeningen goed te lezen en kan beoordelen. De eindverklaring is dus een zegel, voor steengoed werk.

Albert was te gast bij BNR Nieuwsradio om te praten over deze wet. Luister het hele interview!

Een echte Borgermeester
relativeert zichzelf.
Nooit z'n werk.

achtergrond-element-oranje