Albert Vos

“Wanneer je alles controleert wordt de kwaliteit beter.“

– Albert Vos

Albert groeide op in Weesp. Hij studeerde af aan de rechtenfaculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een periode gewerkt te hebben als jurist maakte Albert de stap naar het bedrijfsleven. Daar maakte daar carrière als senior consultant in de bouw bij MT&V.

In 2010 richtte Albert Eurorecruiters op. Een specialist in recruitment voor de sectoren Bouw, Vastgoed, Techniek en IT/Finance. Daarna volgde het bedrijf ERPP advies. Een deskundig bouwkundig adviesbureau voor de (semi) overheid en de private sector.

In 2020 gingen deze twee bedrijven op in het nieuwe bedrijf de Vakmeester. Een collectief voor de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling die zich verantwoordelijk voelen voor elkaar en voor onze bouwprojecten. Gekenmerkt door expertise en gezonde dosis humor.

Niet lang daarna kwam Albert met de Borgermeester. Dit bedrijf is een gecertificeerde kwaliteitsborger voor de bouw en werkt samen met ontwikkelaars, architecten en bouwbedrijven om hun bouwplannen te toetsen. Dit als antwoord op de ontstane vraag naar kwaliteitsborgers voor de wet kwaliteitsborging (Wkb) die in werking trad op 1 jan 2024.

Wanneer Albert niet aan het werk is, kun je hem en zijn collega’s vinden op de tennisbaan of varend op de Vecht. Ben jij ook op zoek naar de juiste kwaliteitsborger voor de Wkb of wil je kwaliteitsborger worden neem dan direct contact op:

Shopping Basket