achtergrond-element

onze opdrachtgevers

De Borgermeester is er voor bouwende organisaties zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of woningcorporaties die zich moeten organiseren rond de veranderende Wet kwaliteitsborging.

Meer weten over de kwaliteit en certificering? Kijk hier.

shutterstock_406167226-zwartwit-vierkant
NEWS Borgermeester plan

een mooi voorbeeld

Onze Borgermeesters behandelen aanvragen omgevingsvergunningen WABO voor onder andere de gemeente Gooise Meren ten behoeve van het project De Krijgsman te Muiden. Dit bijzondere project betreft de ontwikkeling van een woongebied van zo’n 1300 woningen, waarbij iedere woning zijn eigen uitstraling heeft. De Borgermeester is vanaf het begin van het project al betrokken en adviseert de ontwikkelaar al vanaf de ontwerpfase. Dankzij ons werk wordt er enorm veel tijd gewonnen: de ontwikkelaar kan een complete duidelijke aanvraag indienen én het vergunningsproces bij de gemeente Gooise Meren verloopt helder en soepel. Hier zijn wij ongelofelijk trots op! Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

proefproject post 3

Losstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

Vanaf juni starten wij in samenwerking met Eysbrand Tekenbureau B.V.Bouwbedrijf G. Vos V.O.F. en Gemeente Molenlanden een nieuw proefproject WKB waarbij wij een losstaande woning gaan realiseren!

Op de foto zie je hoe de woning er uit zal komen te zien! Wij hebben er zin in!

proefproject post 2

Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

Samen met Mattone Bouwmeesters en de BAR-organisatie mogen wij het project “Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging” realiseren.

Op zeer korte termijn gaat het heien van start in Barendrecht! We houden jullie op de hoogte!

proefproject

De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging

Met trots kunnen we jullie mededelen dat we samen met de Gemeente Amsterdam en Spruyt Arkenbouw BV het proefproject “De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging” gaan draaien!

In Heerenveen wordt deze Woonark gebouwd, welke vervolgens naar Amsterdam gesleept zal worden. Hier zal de Woonark worden afgemaakt en gemonteerd op de juiste plaats. Hoe de Woonark eruit komt te zien, zie je in afbeelding. De start van de bouw van deze prachtige Ark begint half april, waar de verantwoordelijkheid voor de start bij Spruyt Arkenbouw BV ligt. Onze toezichthouder Marcel Welp zal de kwaliteit borgen van dit project.

We zien meer kansen dan problemen.

achtergrond-element-oranje