achtergrond-element

onze opdrachtgevers

De Borgermeester is er voor bouwende organisaties zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of woningcorporaties die zich moeten organiseren rond de veranderende Wet kwaliteitsborging.

Meer weten over de kwaliteit en certificering? Kijk hier.

shutterstock_406167226-zwartwit-vierkant
NEWS Borgermeester plan

een mooi voorbeeld

Onze Borgermeesters behandelen aanvragen omgevingsvergunningen WABO voor onder andere de gemeente Gooise Meren ten behoeve van het project De Krijgsman te Muiden. Dit bijzondere project betreft de ontwikkeling van een woongebied van zo’n 1300 woningen, waarbij iedere woning zijn eigen uitstraling heeft. De Borgermeester is vanaf het begin van het project al betrokken en adviseert de ontwikkelaar al vanaf de ontwerpfase. Dankzij ons werk wordt er enorm veel tijd gewonnen: de ontwikkelaar kan een complete duidelijke aanvraag indienen én het vergunningsproces bij de gemeente Gooise Meren verloopt helder en soepel. Hier zijn wij ongelofelijk trots op! Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

proefproject post 3

Losstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

Vanaf juni starten wij in samenwerking met Eysbrand Tekenbureau B.V.Bouwbedrijf G. Vos V.O.F. en Gemeente Molenlanden een nieuw proefproject WKB waarbij wij een losstaande woning gaan realiseren!

Op de foto zie je hoe de woning er uit zal komen te zien! Wij hebben er zin in!

proefproject post 2

Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

Samen met Mattone Bouwmeesters en de BAR-organisatie mogen wij het project “Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging” realiseren.

Op zeer korte termijn gaat het heien van start in Barendrecht! We houden jullie op de hoogte!

proefproject

De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging

Met trots kunnen we jullie mededelen dat we samen met de Gemeente Amsterdam en Spruyt Arkenbouw BV het proefproject “De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging” gaan draaien!

In Heerenveen wordt deze Woonark gebouwd, welke vervolgens naar Amsterdam gesleept zal worden. Hier zal de Woonark worden afgemaakt en gemonteerd op de juiste plaats. Hoe de Woonark eruit komt te zien, zie je in afbeelding. De start van de bouw van deze prachtige Ark begint half april, waar de verantwoordelijkheid voor de start bij Spruyt Arkenbouw BV ligt. Onze toezichthouder Marcel Welp zal de kwaliteit borgen van dit project.

linkedinpost WK 36

Dakopbouw conform de Wet kwaliteitsborging

Wij zijn van start gegaan met ons nieuwe proefproject! Het betreft een Dakopbouw in Amsterdam aan de Weesperzijde.
 
Dit project wordt in samenwerking met Bert Groot BV en Gemeente Amsterdam gerealiseerd. Maandagochtend is onze kwaliteitsborger voor de 2e keer ter controle geweest. Want wij geloven er heilig in dat communicatie de sleutel is naar succes binnen de Wkb. 

Grondgebonden woning conform de Wet kwaliteitsborging

We zijn weer bezig met een nieuw proefproject. Deze keer in Oosterwold, Almere. In opdracht van Gijs Manintveld gaan wij de bouw van een grondgebonden woning borgen. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar in samenwerking met Gemeente Almere. De palen gaan in week 36 de grond in, dus jullie horen snel meer over dit project!

linkedinpost proefproject oosterwold
linkedinpost nieuw proefproject zonder beeld

Uitbouw zijgevel conform de Wet kwaliteitsborging

Door de nieuwe ingangsdatum van de WKB hebben we als sector de mogelijkheid om een half jaar langer proefprojecten te draaien en de nieuwe werkwijze eigen te maken. Dit doen we met alleen vooruitstrevende partijen, zoals nu Bouwbedrijf Gijs & van Cleef bv en de Gemeente Almere

Voor hen gaan wij de uitbouw van een zijgevel borgen. Dit project zal na de zomer van start gaan en dat is nog niet alles, want… Het volgende project met Bouwbedrijf Gijs & van Cleef bv en de Gemeente Almere zit al in de koker! We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen.

We zien meer kansen dan problemen.

achtergrond-element-oranje