achtergrond-element

onze opdrachtgevers

De Borgermeester is er voor bouwende organisaties zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers of woningcorporaties die zich moeten organiseren rond de veranderende Wet kwaliteitsborging.

Meer weten over de kwaliteit en certificering? Kijk hier.

shutterstock_406167226-zwartwit-vierkant

Realisatie brug in nieuw recreatiepark in Aalsmeer

Onlangs is het Recreatiepark VVA Aalsmeer officieel geopend door de Wethouder. Wij zijn dan ook vereerd om in samenwerking met Haasnoot Bruggen BV en Gemeente Aalsmeer, brug 9, één van de 10 nieuw te plaatsen bruggen, te mogen realiseren onder de nieuwe werkwijze die de Wet kwaliteitsborging met zich meebrengt.

Nieuw proefproject Wkb

Het is weer tijd voor een nieuw proefproject Wkb! Ditmaal in samenwerking met Aannemersbedrijf R.Blankendaal en gemeente Dijk & Waard. Volgende week gaan de heiwerkzaamheden van start! We kijken ernaar uit om samen te werken met deze nieuwe opdrachtgever.

Ook Nijmegen maakt kennis met opbouwineenweek

In samenwerking met onze vaste partner opbouwinéénweek.nl gaan wij aan de slag met het borgen van een project in Nijmegen. Na Amsterdam en Almere is nu Nijmegen aan de beurt en daar hebben we zin in! Dankbaar dat we steeds meer projecten op mogen pakken voor terugkerende opdrachtgevers! 

Nieuwe samenwerking met opbouwineenweek

Na het succesvol starten van twee proefprojecten Wkb met opbouwinéénweek.nl, hebben wij gezamenlijk de smaak te pakken! Binnenkort start er namelijk weer een nieuw proefproject, te Kantershof in Amsterdam. We hebben er zin in! Dankbaar dat we steeds meer projecten op mogen pakken voor terugkerende opdrachtgevers!

Realisatie grondgebonden woning

In samenwerking met Aannemersbedrijf J Huurdeman BV en gemeente Almere gaan wij een grondgebonden woning realiseren. Het belooft een mooi project te worden waar wij gezamenlijk zorgen voor een prachtresultaat! Wij houden jullie op de hoogte.

Funderingsherstel voor Zaanstad Funderingen

We mogen met trots zeggen dat we met een nieuwe opdrachtgever, Zaanstad Funderingen een proefproject starten. Het gaat om een funderingsherstel en onze kwaliteitsborger houdt het toezicht! Samenwerken aan een verbeterede bouwkwaliteit is het mooiste wat er is.

Funderingsherstel drie woningen

We starten een nieuw proefproject Wkb met een nieuwe klant! Ditmaal in de Gemeente Zaanstad, samen met Zaanstad funderingen. Het betreft het funderingsherstel van drie naast elkaar gelegen woningen. Mooi om bij te dragen aan dit project voor de Wet kwaliteitsborging.

Realisatie grondgebonden woning

Deze week starten we in samenwerking met Bouwbedrijf Hollands KroonJaap Leek en de Gemeente Hollands Kroon aan een nieuw proefproject. We realiseren een grondgebonden woning in Den Oever. Zin in! #bouwkwaliteit #wkb #wetkwaliteitsborging #samenbouwen #samenwerking

Bouw grondgebonden woning

Het is weer tijd voor een nieuw proefproject. We zijn begonnen met een nieuw proefproject Wkb in Den Oever, Gemeente Hollands Kroon. Het gaat om de bouw van een grondgebonden woning. Het ontwerp is gemaakt door Commandeur Bouwontwikkeling en wordt gebouwd door Bouwbedrijf Hollands Kroon. Dankbaar dat we samen met deze partijen ervaring op mogen doen voor de Wet kwaliteitsborging! #wkb #deborgermeester #bouwkwaliteit #wetkwaliteitsborging #samenwerken

Tweede proefproject met dakopbouwineenweek

We hebben eerder al een proefproject aangekondigd in samenwerking met dakopbouwineenweek. Nu begint het tweede proefproject met hen. Het gaat wederom om een dakopbouw, maar dan met andere constructie. Leuk om te zien hoe wij mogen bijdragen aan de kwaliteit van de verschillende types dakopbouw die worden geplaatst!

Plaatsen van een dakopbouw

We trappen af met een proefproject Wkb die we in samenwerking met dakopbouwineenweek en Gemeente Almere zijn gestart. Het gaat om het plaatsen van een dakopbouw. Wat uniek is aan dit project, is dat dit bouwwerk binnen een week staat. Dat lukt, omdat de hele constructie voorafgaand wordt gemaakt in de fabriek.

Funderingsherstel van twee woningen

Een nieuw proefproject in Zaandam. In samenwerking met Funderingstechnieken de Coogh en Gemeente Zaandam borgen wij het funderingsherstel van twee woningen in de Lange straat. Houdt ons in de gaten! Er gaat de komende maanden nog een hele boel gebeuren!

Uitbouw zijgevel woning

YES! Wederom een nieuw proefproject. En net zoals afgelopen week gaat het om een project in Almere, in samenwerking met Aannemersbedrijf Bout & Zn en Gemeente Almere. Het betreft het maken van een uitbouw aan de zijgevel van de woning. Wij hebben er zin in! #deborgermeester #wkb #wetkwaliteitsborging #bouwkwaliteit #gemeentealmere

Vrijstaande woning Amsterdam

Nieuwe maand, nieuwe proefprojecten! We trappen februari af met een nieuw proefproject Wkb in Amsterdam. In samenwerking met Gemeente Amsterdam en  A.G. van Bladeren Aannemingsbedrijf B.V. gaan wij een vrijstaande woning realiseren! Werken aan bouwkwaliteit is het mooiste wat er is, vooral als je het samen doet.

Bedrijfshal Almere Oosterwold

We gaan in samenwerking met Thijs Hazekamp en de Gemeente Almere, weer een proefproject starten. Dit keer in Almere Oosterwold, waar het gaat om een bedrijfshal die is ontworpen door Mark Evers. De voorbereidingen voor de bouw zijn al in volle gang, dus we houden jullie op de hoogte…

Dakopbouw op de Dilsenstraat

In januari 2022 hebben we het 2e toezichtmoment gehad bij een van onze projecten. Dit proefproject betreft het plaatsen van een dakopbouw op de Dilsenstraat in Amsterdam. Samen met Het Gilde Projecten maken we dit project tot een succes. Onze toezichthouder is samen met senior bouwinspecteur Huigen Schellevis van Gemeente Amsterdam langs geweest om toezicht te houden! Het was een leerzame ochtend! We keep you posted!

Uitbouw zijgevel

In samenwerking met Kevin Spaans van Aannemersbedrijf D. Teerenstra B.V. en Esther Quaedflieg van de BUCH gemeenten beginnen we deze maand met een nieuw proefproject Wkb in Castricum. Het gaat om de uitbouw van een zijgevel. 

Wij hebben zin in om samen met onze partners, ook van dit proefproject weer een succes te maken! Uiteraard delen we met jullie alle ins en outs omtrent dit proefproject en houden we jullie op de hoogte van de voortgang.

Kantoorgebouw conform de Wet kwaliteitsborging

Wederom een project in opdracht van Gijs Manintveld en in samenwerking met de Gemeente Almere. Een interessant project om te borgen, aangezien het kantoorgebouw verschillende functies heeft zoals; een bijeenkomst, kantoor en sportfunctie.

Het vergroten van een
woning conform de
Wet kwaliteitsborging

Deze keer gaan we naar Castricum. We werken samen met Gemeente Almere en Aannemersbedrijf D. Teerenstra B.V.

Na de kerst zijn de wanden geplaatst en gedurende het project houden wij toezicht op de bouw.

Het oprichten van een woning conform de Wet kwaliteitsborging

Samen met A.G. van Bladeren aannemersbedrijf B.V. en de gemeente Amsterdam mogen wij het project “Nieuwbouw woonhuis conform de Wet kwaliteitsborging” realiseren.

De Fietsbrug conform de Wet kwaliteitsborging

Met trots kunnen we zeggen dat onder gevolgklasse 1 toch heel wat verschillende projecten naar voren komen om samen door te lopen en we veel ervaring hebben opgedaan als de wet straks ingaat per 2022.

Dit project ten aanzien van de fietsbrug pakken we samen met gemeente Hoorn op.

Dakopbouw garage conform de Wet kwaliteitsborging

Wederom een mooi project in samenwerking met Bouwbedrijf Gijs & van Cleef bv en de Gemeente Almere. Mooi om te zien dat de subsidieaanvraag is afgerond en ontvangen en we ons kunnen richten op het maken van een Borgingsplan.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vul dan het contactformulier in om een offerte aan te vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Funderingsherstel conform de Wet kwaliteitsborging

  Samen met Aannemersbedrijf DRIEHOUCK B.V. en de gemeente Haarlem mogen wij het project “Funderingsherstel conform de Wet kwaliteitsborging” realiseren.

  Op dit moment zitten wij in de fase waarbij wij ondersteunen bij het opmaken van het dossier bevoegd gezag.

  linkedinposts progress project 2
  linkedinpost nieuw proefproject zonder beeld

  Uitbouw zijgevel conform de Wet kwaliteitsborging

  Door de nieuwe ingangsdatum van de WKB hebben we als sector de mogelijkheid om een half jaar langer proefprojecten te draaien en de nieuwe werkwijze eigen te maken. Dit doen we met alleen vooruitstrevende partijen, zoals nu Bouwbedrijf Gijs & van Cleef bv en de Gemeente Almere

  Voor hen gaan wij de uitbouw van een zijgevel borgen. Dit project is na de zomer van start gegaan en dat is nog niet alles, want… Het volgende project met Bouwbedrijf Gijs & van Cleef bv en de Gemeente Almere zit al in de koker! 

  Grondgebonden woning conform de Wet kwaliteitsborging

  We zijn weer bezig met een nieuw proefproject. Deze keer in Oosterwold, Almere. In opdracht van Gijs Manintveld gaan wij de bouw van een grondgebonden woning borgen. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar in samenwerking met Gemeente Almere

  linkedinpost proefproject oosterwold
  linkedinpost WK 36

  Dakopbouw conform de Wet kwaliteitsborging

  Wij zijn van start gegaan met ons nieuwe proefproject! Het betreft een Dakopbouw in Amsterdam aan de Weesperzijde.

  Dit project wordt in samenwerking met Bert Groot BV en Gemeente Amsterdam gerealiseerd. Onze kwaliteitsborger is al een aantal keer ter controle geweest. Want wij geloven er heilig in dat communicatie de sleutel is naar succes binnen de Wkb. 

  De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging

  Met trots kunnen we jullie mededelen dat we samen met de Gemeente Amsterdam en Spruyt Arkenbouw BV het proefproject “De Woonark conform de Wet kwaliteitsborging” gaan draaien!

  In Heerenveen wordt deze Woonark gebouwd, welke vervolgens naar Amsterdam gesleept zal worden. Hier zal de Woonark worden afgemaakt en gemonteerd op de juiste plaats. Hoe de Woonark eruit komt te zien, zie je in afbeelding. De start van de bouw van deze prachtige Ark begint half april, waar de verantwoordelijkheid voor de start bij Spruyt Arkenbouw BV ligt. Onze toezichthouder Marcel Welp zal de kwaliteit borgen van dit project.

  proefproject wkb
  wkb proefproject

  Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

  Samen met Mattone Bouwmeesters en de BAR-organisatie mogen wij het project “Vrijstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging” realiseren.

  Op zeer korte termijn gaat het heien van start in Barendrecht! We houden jullie op de hoogte!

  Losstaande woning conform de Wet kwaliteitsborging

  Vanaf juni 2021 zijn wij in samenwerking met Eysbrand Tekenbureau B.V.Bouwbedrijf G. Vos V.O.F. en Gemeente Molenlanden een nieuw proefproject WKB gestart. Hier realiseren wij een losstaande woning!

  Op de foto zie je hoe de woning er uit zal komen te zien! Wij zitten vol plezier in de realisatie van dit project.

  wkb proefproject post 3
  NEWS Borgermeester plan

  een mooi voorbeeld

  Onze Borgermeesters behandelen aanvragen omgevingsvergunningen WABO voor onder andere de gemeente Gooise Meren ten behoeve van het project De Krijgsman te Muiden. Dit bijzondere project betreft de ontwikkeling van een woongebied van zo’n 1300 woningen, waarbij iedere woning zijn eigen uitstraling heeft. De Borgermeester is vanaf het begin van het project al betrokken en adviseert de ontwikkelaar al vanaf de ontwerpfase. Dankzij ons werk wordt er enorm veel tijd gewonnen: de ontwikkelaar kan een complete duidelijke aanvraag indienen én het vergunningsproces bij de gemeente Gooise Meren verloopt helder en soepel. Hier zijn wij ongelofelijk trots op! Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  Vul dan het contactformulier in om een offerte aan te vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   We zien meer kansen dan problemen.

   achtergrond-element-oranje