Diensten

Welkom bij De Borgermeester, jouw ervaren partner in kwaliteitsborging. Met een team van deskundige professionals staan wij garant voor hoogwaardige diensten op het gebied van kwaliteitsborging.

Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw bouwprojecten. Samen zetten we de juiste stappen naar succesvolle en gecertificeerde projecten. Ontdek vandaag nog wat de Borgermeester voor jou kan betekenen.

diensten borgermeester

Kwaliteitsborging: borgprojecten

Wij stellen graag een offerte op maat voor uw project op. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in het borgingsproces hebben wij een aantal vragen.

Doormiddel van het doorlopen van een aantal stappen ontvangt u een op maat gemaakte offerte op basis van uw wensen. Samen werken aan een verbeterde bouwkwaliteit is het mooiste wat er is!

kwaliteitsborging
Wkb borgprojecten

Toets op hoofdlijnen besluit bouwwerken leefomgeving (bbl)

Voorkom onaangename verrassingen en daarmee kosten of vertragingen in het bouwproces, laat je bouwtechnische stukken toetsen op hoofdlijnen.

Hierbij toetsen wij de stukken van de architect aan gestelde eisen uit het Besluit Bouwwerken Leefomgeving (Bbl)

wat houdt de wet kwaliteitsborging in
Toets op hoofdlijnen BBL

Wkb informatiesessies

Als kwaliteitsborger hebben wij de afgelopen jaren meer dan 100 pilots gedraaid ter voorbereiding op dit moment. En met succes!

Met de ervaring die is opgedaan kunnen wij opdrachtgevers, architecten en aannemers ondersteunen in alles dat de nieuwe wetgeving met zich meebrengt. Het vergt tijd en inspanning om alle processen op de juiste manier in te richten. Een goed begin is het halve werk. Door het vanaf het begin op de juiste manier te organiseren bespaar je in planning, tijd en kosten!

Vind niet zelf opnieuw het wiel uit en maak gebruik van de kennis en kunde van ons als kwaliteitsborger. Wacht niet langer en neem contact op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden en iedereen te helpen richting de eerste succesvolle projecten binnen de Wet kwaliteitsborging.

kwaliteitsborgers
Informatiesessie Wkb voor opdrachtgevers

Contact

Vul dan het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!