Wkb proefprojecten

Start een Wkb proefproject met de Borgermeester

Start een Wkb proefproject met de Borgermeester. We hebben momenteel al meer dan 45 woningen en bouwwerken in uitvoering onder de nieuwe werkwijze die de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) met zich meebrengt. En met succes! We hebben nog zeker een veelvoud aan projecten in het verschiet en kunnen we met een gerust hart stellen dat we klaar zijn voor de inwerkingtreding van de Wkb in 2024!

Met alle ervaring die is opgedaan tijdens de huidige proefprojecten ondersteunen wij aannemers, ontwikkelaars, gemeenten en andere belanghebbende partijen om te leren werken met de Wkb. Het vergt tijd en inspanning om alle processen op de juiste manier in te regelen!

Conclusie: het wiel opnieuw uitvinden hoeft niet, wij nemen jullie mee in de Wkb aan de hand van proefprojecten! Wacht niet langer en neem contact op voor een proefproject! Want men leert door te doen!

Joost Thijssen borgermeester

Maak kennis met Joost Tijssen

Joost Tijssen is al vanaf moment 1 betrokken bij de Borgermeester en de Wet kwaliteitsborging. Joost zijn visie op de Wkb kun je horen in onze podcast.
Hij legt je met liefde in een notendop uit welke kansen er liggen voor jouw organisatie. Vul het formulier hieronder in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vul dan het contactformulier in om een offerte aan te vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!