Wkb projecten

Start een Wkb project met de Borgermeester

Sinds 1 januari 2024 is de Omgevingswet, en daarmee de Wet kwaliteitsborging, officieel in werking getreden. Als kwaliteitsborger hebben wij de afgelopen jaren meer dan 100 pilots gedraaid ter voorbereiding op dit moment. En met succes! Met de ervaring die is opgedaan kunnen wij opdrachtgevers, architecten en aannemers ondersteunen in alles dat de nieuwe wetgeving met zich meebrengt.

Het vergt tijd en inspanning om alle processen op de juiste manier in te regelen. Een goed begin is het halve werk, maar daarmee ook meteen de eerste winst behaald. Door het vanaf het begin op de juiste manier te organiseren bespaar je in planning, tijd en kosten!

Vind niet zelf opnieuw het wiel uit en maak gebruik van de kennis en kunde van ons als kwaliteitsborger. Wacht niet langer en neem contact op met Joost. Hij staat klaar om alle vragen te beantwoorden en iedereen te helpen richting de eerste succesvolle projecten binnen de Wet kwaliteitsborging.

Joost Tijssen van de Borgermeester

Maak kennis met Joost Tijssen

Joost Tijssen is al vanaf moment 1 betrokken bij de Borgermeester en de Wet kwaliteitsborging. Joost zijn visie op de Wkb kun je horen in onze podcast.
Hij legt je met liefde in een notendop uit welke kansen er liggen voor jouw organisatie. Vul het formulier hieronder in dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vul dan het contactformulier in om een offerte aan te vragen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!