Komo certificaat

Het KOMO-keurmerk is hét bewijs voor kwaliteit in bouw en infra. KOMO is een collectief dat in de Nederlandse bouw gebruikt wordt, zowel in burgerlijke en utiliteitsbouw (B&U) als in grond-, weg- en waterbouw (GWW). Onze Borgermeesters leveren een borgingsplan op volgens het komo certificaat.

Met een KOMO-productcertificaat ben je er zeker van dat het betreffende product, bouwelement of bouwsysteem overeenkomt met de technische specificaties die in het komo-certificaat is opgenomen en dat het voldoet aan de vermelde eisen in het certificaat en/of beoordelingsrichtlijnen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de Wet Kwaliteitsborging? We komen graag met je in contact! Meer weten over komo certificaat? Lees verder op komo.nl

Stuur ons een mailtje of bel ons direct op 020 – 820 89 22.

komo keurmerk

De Borgermeester is officieel komo gecertificeerd

We hebben ons certificaat voor ‘kwaliteitsborging voor het bouwen’ ontvangen uit handen van Jan Koers van Kiwa. Met dit certificaat kunnen we met een gerust hart mee met de ontwikkelingen in de bouw. Op naar het versterken van de keten, meer vertrouwen en nog betere kwaliteit!

We toetsen ook onze eígen kennis en kunde continu.

achtergrond-element-oranje