werken bij de Borgermeester

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw en ben je een gedreven, ambitieuze en ondernemende professional? Sluit je aan bij ons Meesterschap!

vacatures

wat maakt werken bij de Borgermeester zo leuk?

Goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring

Leuke extra’s zoals borrels en uitjes die regelmatig worden georganiseerd

Een dynamische en flexibele werkomgeving vol gedreven collega’s

Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Fijn, gezellig en ruim kantoor in Amsterdam, maar met de mogelijkheid om thuis te werken

borgermeesterschap

Hoe we er zo zeker van zijn dat we kunnen blijven bouwen aan ons Borgermeesterschap? En daarmee aan de kwaliteit van bouwen in Nederland? Omdat we starten bij de professional. Niet alleen bij zijn vakmanschap, maar vooral bij wat hem drijft. Wie hij is. Zodat we ons werk met liefde kunnen doen.

Pas als we in hem of haar een echte Borgermeester herkennen, zoomen we in op ervaring, skills en diploma’s. Eerst moet de energie kloppen: de opwinding over de impact van bouwen, het geloof in de toekomst, zijn of haar zorgvuldigheid en gedrevenheid. Maar ook of ze recht door zee zijn. En: met een goede Borgermeester kun je lachen. Altijd. Een echte Borgermeester relativeert zichzelf. Nooit z’n werk.

kwaliteitsborgers

bezielde bouwers

De échte vakmannen en – vrouwen van de Borgermeester, ontwikkelen zichzelf en hun specialisme iedere dag en vergeten daarbij nóóit het cruciale belang van veiligheid.

diensten borgermeester

Dat doen we niet zomaar. We werken altijd langs onze waarden, namelijk: